ZATERDAG 31 AUGUSTUS & ZONDAG 1 SEPTEMBER 2019

Roepaen Reggae is terug!

Publicatiedatum: Zaterdag 11 mei 2019

In 2013 organiseerden we voor het eerst een Reggae festival bij Roepaen, nu kriebelde het weer en hebben we besloten om dit jaar met een nieuwe editie te komen: Reggae Camp.

Op de binnenplaats van klooster Roepaen presenteren we een breed programma van vette bands en DJ’s uit binnen- en buitenland. Dit jaar gaan we voor de complete laid back Reggae experience en kun je ook in het prachtige kloosterpark kamperen: Reggae Camp. Op 31 augustus staan er van 12.00 – 04.00 uur 6 bands en 3 DJ’s op het programma en voor de échte genieters is er de tweede dag van 10.00 -18.00 uur een exclusief programma.

Een dagticket voor zaterdag 31 augustus kost € 25,- en de genieters die een vol weekend in Reggae sferen willen vertoeven betalen € 40,- (incl. camping en programma op zondag).

Evenementenlocatie klooster Roepaen host regelmatig festivals en feestsen in en buiten het kloostergebouw. In Retraite Festival, Hidden Monastery, Uurwerk en Woodstock Festival worden jaarlijks bij klooster Roepaen georganiseerd.

Klik hier voor tickets voor Roepaen Reggae Camp

Terug naar nieuwsoverzicht

Bekijk complete line up