ZATERDAG 31 AUGUSTUS & ZONDAG 1 SEPTEMBER 2019

E-mann & Dreadless

E-mann & Dreadless

E-Mann & Dreadless Energie, actie, empowerment, spiritualiteit en motivatie. Het maakt niet uit op welk podium hij staat, E-Mann slaagt er overal in om een sfeer van verbondenheid te creëren. En dát voel je.

Dreadless is een 8-koppige band uit Dordrecht. Als band hebben ze al veel internationale artiesten begeleid, maar het liefst spelen ze hun eigen muziek. De band haalt inspiratie uit artiesten als Burning Spear, Third World, Dennis Brown, Steel Pulse en Culture.

Sinds begin 2019 werken Dreadless  E-mann samen. E-Mann is door de verwoestende orkaan Irma op St. Maarten alles kwijtgeraakt. Met alleen een koffer met kleding kwam hij naar Nederland, met maar één doel: leven van zijn muziek. In 2018 heeft hij samengewerkt met de Royal Roots Band en de Forward Family band. Na een toevallige ontmoeting met de bassist van Dreadless en de daarop volgende jamsessie met de hele band, wist hij dat Dreadless zijn vaste band moest worden.

E-Mann & Dreadless hebben samen twee nummers uitgebracht: Show me Fava en Give me strength.. Een EP wordt binnenkort verwacht.

E-mann & Dreadless speelt op zondag 1 september